Misyon

Rektörlük makamına bağlı bir birim olan Iğdır Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü, Üniversitenin kurumsal kimliğine ve itibarına değer katacak çalışma, gelişme ve faaliyetleri ile ilgili ulusal ve uluslararası alanlarda en etkin şekilde tanıtarak Üniversitenin kurumsal itibarını geliştirecek çalışmalar yapmak misyonumuzu oluşturmaktadır.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak Iğdır Üniversitesi ile ilgili haber, duyuru ve etkinlik haberlerinin konvansiyonel ve sosyal medyada yer almasını sağlamanın yanı sıra Iğdır Üniversitesi ile ilgili yayınlanan yazılı ve görsel haberlerin takibini ve bunların arşivlerini oluşturmak misyonumuzdur.

Vizyon

Iğdır Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü olarak vizyonumuz, iletişim hedeflerini, stratejilerini ve uygun operasyon planlarını belirleyerek Üniversitenin ulusal ve uluslararası tanınırlığını artırmak, toplumsal ve bilimsel alanda sahip olduğu öncü konumunu devam ettirmektir.